BRN Projecten

Wie herkent zich niet?Meld je aan voor Ik Start Smart bij BRN projecten

BRN Projecten coacht en adviseert (startende) ondernemers die een bedrijf hebben dat Small, Beautiful & Smart is. Small staat voor de bijna een miljoen Zelfstandige Professionals. Beautiful staat voor de 3 P's: mensvriendelijk (People), goed voor de leefomgeving (Planet) en een verantwoord verdienmodel (Profit). Tot slot: BRN richt zich op slimme ondernemers, slim in de zin van creatief en innovatief. Smart in plaats van 'lean & mean'. Ook de doelen die BRN met de klant opstelt zijn SMART-geformuleerd, dat wil zeggen: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. 

Ook de volgende stap zetten met uw bedrijf? BRN Projecten

BRN Projecten werkt zelf vanuit het ‘nieuwe werken’, dat betekent dat niet concurrentie maar co-creatie leidend is. Er is geen exclusiviteit, maar ondernemers delen kennis en gunnen elkaar opdrachten. Het werk moet voor het inkomen van vandaag zorgen, het netwerken voor het inkomen van morgen en ontwikkeling voor het inkomen van overmorgen. Op de van der Brugghenstraat zijn er kantoor-ruimtes, flexplekken, vergader- en trainingsruimtes, met alle moderne ICT-faciliteiten en audiovisuele middelen voor de klanten van BRN projecten beschikbaar. 

BRN is coach bij: IkStartSmart, Eigen Baas, het Platform Intercultureel Ondernemen en Business in Development. Wij zijn NOBCO- en RKBO-geregistreerd. BRN is officieel partner van MVO-Nederland.

BRN Projecten op social media: